Boogschieten
Boogschieten KinderRijk

KinderRijk sportevenement SportRijk

1 augustus 2022 om 17:51 Overig Deel je nieuws

Stichting KinderRijk organiseert deze week SportRijk. Een sportevenement voor alle BSO-kinderen van KinderRijk. Het evenement is bij KinderRijk locatie BSO Sportlaan en er wordt gebruikt gemaakt van de sportvelden van hockeyvereniging Myra. 

Voor zowel de allerjongste als de oudere BSO-kinderen wordt er de hele week een ontzettend leuk en gevarieerd sportprogramma georganiseerd in samenwerking met Amstelveen Sport. Van een heuse stormbaan, silent-disco en pannavoetbal tot boogschieten, touwtrekken en doelgooien. 

Stichting KinderRijk vindt het belangrijk dat kinderen veel bewegen want bewegen is goed en het draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Vaardigheden als balanceren, springen, rollen, gooien, schieten, klimmen en klauteren worden zo heel goed geoefend. Maar ook sociale vaardigheden als op je beurt wachten, je houden aan de spelregels, samen spelen en respectvol met anderen om gaan worden zo geleerd. Het KinderRijk evenement SportRijk staat dan ook voor lekker veel bewegen én natuurlijk voor veel plezier maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie