Afbeelding
Kinderrijk

KinderRijk viert 50-jarig jubileum met Ridderspektakel

22 juli 2019 om 13:00 lokaal

AMSTELVEEN Het Arena terrein in het Amsterdamse Bos was op donderdag 18 juli het perfecte decor voor RidderRijk, een groots ridderspektakel voor jong en oud van de BSO van KinderRijk. Zo'n 900 kinderen en medewerkers hebben genoten van een dag vol Middeleeuwse spellen en spannend riddertoernooi.

Prachtig weer, echte ridders en jonkvrouwen en uitdagende Middeleeuwse spellen zoals bijlwerpen, handboogschieten en zwaardvechten vormden uitstekende ingrediënten voor een geslaagd evenement. Met als slotstuk een spannende riddershow met een jonkvrouwverkiezing en een toernooi om het koningschap tussen ridders Witte Wilhelm en Rode Roderick op echte paarden, waarbij de kinderen hun eigen ridder vol enthousiasme aanmoedigden met zelfgemaakte vaandels en schilden.

KinderRijk bestaat dit jaar 50 jaar. In 1969 werd KinderRijk gestart door een groepje Amstelveense ouders die betere kinderopvang voor hun kinderen wilden. Nu, 50 jaar later, bestaat de organisatie uit 40 locaties in Amstelveen en Amsterdam waar meer dan 600 medewerkers voor kinderopvang van topkwaliteit zorgen. Alle reden om er een feestjaar boordevol activiteiten van te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie