Team KDV Wimbledonpark met bestuurder van KinderRijk Muriëlle Springer
Team KDV Wimbledonpark met bestuurder van KinderRijk Muriëlle Springer KinderRijk

Hiep hiep hoera, KinderRijk is 50 jaar!

27 mei 2019 om 11:41 Nieuws Deel je nieuws

Vijftig jaar geleden werd KinderRijk gestart door een groepje Amstelveense ouders die betere kinderopvang voor hun kinderen wilden. Nu, in 2019, maken dagelijks duizenden kinderen gebruik van de opvang op één van onze 40 locaties in Amstelveen en Amsterdam. We laten dit 50 jaar jubileum natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!

En wie jarig is trakteert. Zo gaan we op meerdere momenten dit jaar met kinderen, ouders en onze medewerkers feest vieren met allerlei festiviteiten zoals een groots BSO Ridderspektakel in de arena van het Amsterdamse Bos, een kindertheatervoorstelling in het Bostheater en een inspirerend benefietavond op 8 oktober voor ouders. Afgelopen maandag, 27 mei, werden alle medewerkers getrakteerd op een lekkere en feestelijke traktatie.

Het jubileumjaar staat in het teken van het thema ‘Spelen is feest!’. Voor de kinderen bij KinderRijk is dat een vanzelfsprekendheid, maar helaas is dat niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Er zijn nog heel veel wijken in Nederland zonder een goede mogelijkheid om veilig buiten te spelen. Ook zijn er veel kinderen die niet op een sport kunnen, omdat er onvoldoende geld voor is. Daarom zet KinderRijk zich dit jubileumjaar in voor de Krajicek Foundation. Met verschillende events gaan wij geld ophalen voor dit mooie doel! Wil je ons steunen bij dit doel of meer hierover lezen? Ga dan naar www.kinderrijk.nl/50jaar

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie