KinderRijk workshop: Schrijfdans voor baby's en peuters

2 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Luisteren naar muziek en met je vingers sporen trekken in verf, zeep of scheerschuim. Dat is leuk! En wat voelt dat gek! Laat je kind op een speelse manier kennismaken met de fijne motoriek tijdens de workshop Schrijfdans bij KinderRijk.

Op vrijdag 6 oktober ben je van 10.00 tot 11.30u van harte welkom bij onze workshop Schrijfdans voor baby's en peuters. Leren schrijven is voor het jonge kind erg belangrijk. Het stimuleert de ontwikkeling van beide hersenhelften. Tijdens onze workshop Schrijfdans kun je je baby of peuter hier op een leuke en laagdrempelige manier kennis mee laten maken.

Met schrijfdans laten we kinderen op muziek bewegen met diverse materialen zoals scheerschuim, verf en waskrijt. Er wordt gedanst en gespeeld onder begeleiding van één onze professionele dansspecialisten. Voor jou als ouder is dit een ideaal moment om samen met je kind creatief bezig te zijn, waarbij plezier maken centraal staat.

Kom je ook?

De workshop is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Je bent vrijdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur welkom bij deze kinderdagverblijven:

• KDV Boechorststraat, Van der Boechorststraat 13, Amsterdam

• KDV Mio Mondo, Burgemeester Haspelslaan 139, Amstelveen

• KDV Wimbledonpark, Wimbledonpark 2a, Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie