Afbeelding
Aangeleverd

Stemmen voor nieuwe zonnepanelen bij favoriete sportclub of stichting

17 maart 2022 om 11:00 Overig

AMSTELVEEN Welke scholen, theaters, bibliotheken en sportclubs in de buurt krijgen binnenkort zonnepanelen op hun dak? De coöperatieve Rabobank in de Metropoolregio Amsterdam versnelt de energietransitie graag en heeft daarvoor ruim 200.000 euro beschikbaar. Daarom kunnen Rabobank-leden via de Rabo app bepalen wie kans maakt op een bijdrage van 50 procent van de investering. Uit Amstelveen hebben vier verenigingen en stichtingen zich aangemeld: Hockeyvereniging HIC, Hockeyvereniging Myra, Stichting Jan van der Togt en Stichting Kinderrijk-KDV Wimbledonpark.


Voor de school, bibliotheek of het clubhuis met de meeste stemmen betaalt Rabobank 50 procent van de aanschaf- en installatiekosten. Zo helpt de bank de maatschappelijke gebouwen te verduurzamen en de gebouwde omgeving te vergroenen.
Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzame en leefbare regio. Daarom investeert de bank een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen. Ugur Pekdemir, Directeur Coöperatieve Rabobank: “Maatschappelijke gebouwen zijn de centrale punten van jouw directe leefomgeving. Zonnepanelen op deze daken maakt de leefomgeving dus direct duurzamer.” Hij vervolgt enthousiast: “Het unieke is dat je als lid van Rabobank mee bepaalt welke maatschappelijke gebouwen hiervoor in aanmerking komen.”

STEMMEN TOT 31 MAART Leden van Rabobank kunnen nog tot 31 maart stemmen welke sportclub, school, theater of stichting de bank gaat helpen met het plaatsen van zonnepanelen. Stemmen kan via de Rabobank app. Alle informatie nalezen kan op rabo-zonnepanelen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie