Afbeelding
Jasmijn Fotografeert

Column Jasmijn: Architectuur

12 november 2022 om 22:47 Column Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN Het is misschien ietwat onaardig richting onze fijne stad, maar Amstelveen wordt niet echt gekenmerkt door een imposante skyline.

Met een fotomaatje van Fotoclub Amstelveen ben ik op zoek gegaan naar interessante en fotogenieke gebouwen in het stadshart. Het liedje ‘Is dit Alles’ van Doe Maar kwam veelvuldig in ons op tijdens het fotograferen.
Nou is het zo dat er binnen de fotografie meerdere disciplines zijn. Als je goed bent in dierenfotografie, dan wil het niet zeggen dat je ook oog hebt voor bijvoorbeeld architectuur- of studiofotografie. Ik vind het niet evident om een spannende foto van een gebouw te maken en als het ook nog eens erg saai is, dan is de uitdaging des te groter.
Naar aanleiding van mijn tripje door Amstelveen heb ik drie vragen: 1) Zou de gemeente bij de ontwikkeling van nieuwe gebouwen rekening kunnen houden met de Amstelveense fotograaf en eens iets spannenders kunnen uitzoeken? 2) Weet iemand hier een mooi gebouw met sterallures? 3) Is er iemand die mij kan begeleiden bij het fotograferen van Amstelveense architectuur om de volgende keer deze column wel te kunnen voorzien van interessante plaatjes? Ik sta open voor reacties!

Mail naar jasmijnfotografeert@gmail.com


Foto:  Jasmijn Fotografeert


Foto: Jasmijn Fotografeert


Foto:  Jasmijn Fotografeert

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie