Appartementencomplex in de wijk Keizer Karelpark.
Appartementencomplex in de wijk Keizer Karelpark. Gemeente Amstelveen

Tips om energie te besparen voor Amstelveense Verenigingen van Eigenaren

13 september 2022 om 15:00 Wonen

AMSTELVEEN De gemeente Amstelveen houdt een gratis workshop voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) om ze op weg te helpen bij het verduurzamen van hun pand. Om een lagere energierekening te krijgen zijn er duurzame maatregelen nodig. Dat is voor een VvE een ingewikkeld traject dat vaak jaren kan duren. De workshop is erop gericht om vooral praktische tips en ervaringen te delen.


De workshop ‘Verduurzamen VvE’s in de praktijk’ vindt op donderdagavond 6 oktober van 19.00 tot 21.30 uur plaats in wijkcentrum De Bolder. Drie VvE’s uit Amstelveen delen op interactieve wijze hun kennis. Ook vertellen ze over de ervaringen met isolatie, het goed instellen van de radiatoren en het plaatsen van zonnepanelen. De nadruk ligt daarbij vooral op het proces en de besluiten die voor VvE’s vaak ingewikkeld zijn. Aanmelden voor de workshop kan via: servicepuntenergieadvies@amstelveen.nl

ADVIES Naast de workshop biedt de gemeente ook het Servicepunt Energieadvies. Het Servicepunt geeft advies over het verduurzamen van gebouwen en begeleidt VvE’s bij het nemen van maatregelen om energie te besparen of duurzame energie op te wekken.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente.






Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie