De raadsleden die meededen aan de uitdeelactie op een regenachtig Stadsplein met burgemeester Poppens bij de Ijsbaan van Winter Village.
De raadsleden die meededen aan de uitdeelactie op een regenachtig Stadsplein met burgemeester Poppens bij de Ijsbaan van Winter Village. Gemeente Amstelveen

Gemeenteraadsleden delen kerstballen uit op markt in Stadshart Amstelveen

23 december 2022 om 15:39 Overig

AMSTELVEEN Gemeenteraadsleden hebben vandaag op de vrijdagmarkt in het Stadshart kerstballen met het logo van Amstelveen uitgedeeld. Met de actie wil de gemeenteraad zijn zichtbaarheid in Amstelveen vergroten, op een laagdrempelige manier met inwoners in contact komen en natuurlijk iedereen fijne feestdagen wensen.

Voor de gemeenteraad staat  2023 in het teken van  participatie. Op verschillende manieren zal de raad volgend jaar inwoners uitnodigen om met hen in gesprek te gaan over de ontwikkelingen in de gemeente en hoe mensen daarbij betrokken willen worden. De gemeenteraad neemt beslissingen die voor inwoners van belang zijn, bijvoorbeeld over onderwijs, bestemmingsplannen of de hoogte van de belastingen. De gemeenteraad bestaat uit 37 raadsleden die in  maart bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn gekozen als volksvertegenwoordigers van Amstelveen.

De uitgedeelde rode kerstbal is een uniek exemplaar met het logo van de gemeente. Ondanks de regen waardeerden bezoekers van het Stadshart de actie en vonden zij het leuk om met de raadsleden en de burgemeester het gesprek aan te gaan en een klein presentje te krijgen.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie