Afbeelding
Pixabay

Bijeenkomst over langer zelfstandig thuiswonen in Elsrijk

9 november 2022 om 07:30 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De werkgroep UitVOORzorg in Elsrijk houdt 22 november van 19.00 tot 21.30 uur een themabijeenkomst in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, over ‘Hoe kunnen ouderen langer zelfstandig thuiswonen in Stadsdorp Elsrijk?’ Tijdens deze bijeenkomst, die zal bestaan uit een presentatie en een gesprek, staat het belang van prettig en zelfstandig wonen voor ouderen voorop.

De werkgroep wil met bewoners, (zorg)professionals en raadsleden in gesprek gaan om antwoorden op de volgende vragen te krijgen: Wat is nodig om als oudere zelfstandig in Stadsdorp Elsrijk te kunnen blijven wonen? Wat kunnen bewoners zelf regelen? Waarbij is ondersteuning nodig door (zorg)professionals?

UitVOORzorg is een werkgroep van Stadsdorp Elsrijk. De werkgroep houdt zich bezig met hoe ouderen zich kunnen voorbereiden op langer, zelfstandig en plezierig thuiswonen in Elsrijk. Door de werkgroep zijn hiervoor in 2021 en 2022 ook al bijeenkomsten georganiseerd. Mail voor informatie en aanmelden voor de bijeenkomst op 22 november naar info@stadsdorpelsrijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie