Afbeelding
Pixabay

Themabijeenkomst Uit VOORzorg over Thuiszorg in de Toekomst

6 juni 2022 om 08:00 Zorg

AMSTELVEEN De werkgroep Uit VOORzorg in Elsrijk houdt 21 juni in samenwerking met Amstelring een themabijeenkomst over ‘Thuiszorg in de Toekomst’. Tijdens deze bijeenkomst geeft Amstelring een presentatie hoe zij thuiszorg in de toekomst ziet, met daarbij aandacht voor de driehoek cliënt, professional en mantelzorger en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Maar ook wat dit van bewoners vraagt.

Stadsdorp Elsrijk en de werkgroep Uit VOORzorg vinden het belangrijk dat de bewoners actief kunnen blijven en dat in plaats van aan nazorg juist meer aandacht besteed wordt aan voorzorg. Naast allerlei activiteiten die nu georganiseerd worden door bewoners voor bewoners, is het ook van belang om als bewoner goed voorbereid te zijn op de oude dag om zo lang mogelijk vitaal, zelfstandig en actief te blijven, meent werkgroep Uit VOORzorg. De werkgroep, bestaande uit zeven bewoners van Elsrijk, houdt zich sinds 2017 bezig met het thema goede voorzorg in de wijk. De leden willen een brede discussie op gang brengen over goede voorzorg door bewustwording en het uitwisselen van kennis en ervaring.

De bijeenkomst wordt dinsdag 21 juni gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138. De toegang is gratis.

Aanmelden kan door te mailen naar uitvoorzorg@stadsdorpelsrijk.nl. Voor informatie over de bijeenkomst en de werkgroep Voorzorg kan contact worden opgenomen via uitvoorzorg@stadsdorpelsrijk.nl of zie website Stadsdorpelsrijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie