Margreet Hellemons
Margreet Hellemons Margreet Hellemons

Per 1 september nieuwe voorzitter Raad van Bestuur stichting KinderRijk

15 augustus 2022 om 10:40 Overig Deel je nieuws

Met ingang van 1 september 2022 wordt Margreet Hellemons de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van stichting KinderRijk. Margreet volgt Anja Hol op, die vanaf september 2019 de functie heeft waargenomen en in de afgelopen jaren succesvol vorm heeft gegeven aan de ontwikkeling en koers van KinderRijk.

Margreet is sinds 1997 in diverse managementfuncties werkzaam in de kinderopvang. De afgelopen zeven jaar was zij directeur-bestuurder van GO! Kinderopvang in Lelystad en Almere. In die periode was zij betrokken bij projecten talentontwikkeling wetenschap en technologie in de regio’s Amsterdam, Gooi en Flevoland en de VVE-pilots Almere. Tevens heeft zij zich ingezet om, in samenwerking met onderwijs, te komen tot de ontwikkeling van IKC’s.

Stichting KinderRijk is al 50 jaar een sterke, regionale maatschappelijke kinderopvangorganisatie met ruim 500 vakkundige en betrokken medewerkers in dienst. KinderRijk biedt kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op zo’n 40 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie