Van links naar rechts: Marcel Slabbers, Hans van Tellingen, Yaron van Koningsveld en Bharat Kolk.
Van links naar rechts: Marcel Slabbers, Hans van Tellingen, Yaron van Koningsveld en Bharat Kolk. BVNL

BVNL Amstelveen presenteert kandidaten voor raadsverkiezingen

14 februari 2022 om 10:35 Politiek

AMSTELVEEN BVNL Amstelveen doet op 14, 15 en 16 maart voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amstelveen. De kandidaat raadsleden zijn: Yaron van Koningsveld (lijsttrekker), Bharat Kolk en Marcel Slabbers. Lijstduwer is Hans van Tellingen (tevens landelijk bestuurslid BVNL).

BVNL omschrijft zichzelf als een klassiek liberale partij met als kernwaarden ‘vrijheid van handelen, vrijheid van ondernemen en vrijheid van meningsuiting.’ Dat komt volgens de partij ook tot uiting in het verkiezingsprogramma, dat volgende week wordt gepresenteerd met als titel ‘Voor échte vrijheid, democratie en ondernemerschap in Amstelveen’.

Op dit moment is BVNL in de Tweede Kamer vertegenwoordigd door drie parlementsleden (Wybren van Haga, Olaf Ephraim en Hans Smolders). BVNL doet verder in 26 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, waaronder Amstelveen.

BVNL Amstelveen stelt onder meer voor het bevriezen en zelfs verlagen van de (gemeentelijke) belastingen te zijn. Verder is de partij voor meer woningen voor jongeren en een correctief referendum. BVNL is tegen lockdowns en coronapassen, nu en in de toekomst; verdere uitbreiding van Schiphol en dure, onbewezen en ineffectieve klimaatregelingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie