VVD-kandidaten gaan met belangstellenden aan de wandel in het bos. Honden mogen mee.
VVD-kandidaten gaan met belangstellenden aan de wandel in het bos. Honden mogen mee. VVD Amstelveen

Inwoners kunnen wandelen, rennen en praten met VVD-kandidaten

15 februari 2022 om 09:00 Politiek

AMSTELVEEN De VVD nodigt Amstelveners uit om met haar kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen  gesprek te gaan. Dat kan tijdens een wandeling in het Amsterdamse Bos of een hardloopronde in een van de polders. De eerste ronde vindt plaats op zaterdag 5 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden kan via het contactformulier op amstelveen.vvd.nl

De VVD houdt deze actie, omdat het de afgelopen jaren niet vaak mogelijk was om elkaar persoonlijk te ontmoeten en daar is volgens de partij wel veel behoefte aan. “Wij vinden het belangrijk dat u kennis kunt maken met onze (nieuwe) kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zo kunnen zij ook uit de eerste hand uw wensen, klachten en ideeën vernemen. Dit is voor ons een nieuwe manier om in gesprek te komen in deze tijd met beperkende maatregelen, want er gaan niets boven persoonlijk contact,’ aldus de VVD.

Deelnemers kunnen tijdens de wandeling ook hun hond meenemen. Bij de wandeling in het bos wordt gebruikgemaakt van een losloopgebied. Het hardlopen vindt plaats in de polder. Onderweg kan water gedronken worden bij de onlangs aangelegde waterpunten voor recreanten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie