Sanne Bender- Gelukkig op Orde.
Sanne Bender- Gelukkig op Orde. Foto: Ingrid van Heteren

Workshop ‘Succesvol opruimen doe je zo’ in Bibliotheek Stadsplein

20 februari 2022 om 07:00 Overig

AMSTELVEEN In samenwerking met Bibliotheek Amstelland, geeft professional organizer Sanne Bender van ‘Gelukkig op Orde’ vrijdag 4 maart om 10.00 uur de workshop ‘Succesvol opruimen doe je zo’ in Bibliotheek Stadsplein. De workshop van de opruimcoach is bedoeld voor iedereen die verlangt naar meer rust, ruimte en overzicht, in huis of op de thuiswerkplek en daarmee in het hoofd. Denk daarbij aan een huis zonder onvindbare spullen en zonder stapels die nog eens uitgezocht moeten worden.

“Als je veel spullen in huis hebt, die ook nog eens niet zo handig georganiseerd zijn, kun je er als een berg tegenop zien om dat aan te pakken en een hoop onrust ervaren,”vertelt Sanne Bender. “Tijdens mijn workshop van twee uur, leer je praktisch toepasbare principes van opruimen en beslissingen nemen over je spullen. Je krijgt informatie over hoe je opruimen zo aanpakt dat het je makkelijker afgaat. Ook leer je hoe je handig kunt beslissen wat je wel of niet bewaart en als je iets bewaart, hoe je dat dan handig doet.” 

Deelnemers kunnen haar ook vragen stellen. De workshop moet deelnemers inspireren om na afloop om thuis aan de slag te gaan en meer rust en ruimte in hun huis of thuiswerkplek te krijgen. Sanne Bender werkt met haar bedrijf Gelukkig op Orde in de regio’s Amstelland en de Meerlanden en de Ronde Venen. Ze helpt mensen die last hebben van te veel spullen en te weinig ruimte of tijd in huis of op hun thuiswerkplek.

Anton Furnée van Bibliotheek Amstelland vindt het erg leuk dat Sanne Bender bij de workshop ook in Amstelveen komt geven, als vervolg op haar zo goed ontvangen workshop in de Aalsmeerse vestiging van de bibliotheek. “Haar workshop sluit mooi aan bij onze activiteiten rond persoonlijke ontwikkeling.”

 Belangstellenden kunnen zich opgeven via de website van de bibliotheek

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie