Een van de activiteiten in de bibliotheek tijdens een eerdere editie van de Kinderboekenweek.
Een van de activiteiten in de bibliotheek tijdens een eerdere editie van de Kinderboekenweek. Archief BDU/Bibliotheek Amstelland

Theater, workshops en schrijversbezoek in bibliotheek tijdens Kinderboekenweek

3 oktober 2021 om 08:08 Overig

AMSTELVEEN Van 6 tot en met 17 oktober vindt weer de jaarlijkse Kinderboekenweek plaats. Het thema van dit jaar is ‘Worden wat je wil’. Bij Bibliotheek Amstelland staat de hele maand oktober in het teken van de Kinderboekenweek. De Bibliotheek organiseert theatervoorstellingen, en workshops. Ook komt kinderboekenschrijver Jozua Douglas op woensdag 13 oktober op bezoek in Bibliotheek Stadsplein.

“Er staat tijdens de Kinderboekenweek een heel mooi programma klaar. Nou ja week, eigenlijk is een echte Kinderboekenmaand geworden. Er zijn prachtige theatervoorstellingen over denkers, dromers en Ninja’s, in de Maakplaats kunnen kinderen onder meer aan de slag als vlogger en hun eigen DJ-wereld programmeren. Tijdens leuke workshops kunnen kinderen hun eigen droom-Zine maken, of zichzelf klaarstomen om astronaut of wetenschapper te worden én we krijgen bezoek van kinderboekenschrijver Jozua Douglas,” aldus een enthousiaste Hiske Deinema, programmamaker bij de Bibliotheek Amstelland.

In alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland vinden activiteiten plaats. Het hele programma is te vinden op debibliotheekamstelland.nl/kinderboekenweek. Daar kunnen ook tickets gekocht worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie