Kamerplantpoëzie met Melissa de Vries.
Kamerplantpoëzie met Melissa de Vries. Bibliotheek Amstelland

Bibliotheek presenteert online workshop ‘Kamerplantpoëzie’

16 januari 2022 om 15:00 Overig

AMSTELVEEN Bibliotheek Amstelland houdt op 25 januari van 20.00 tot 21.15 uur een online workshop met de titel ‘Kamerplantpoëzie’. Deelnemers kunnen een gedicht over een kamerplant schrijven onder leiding van woordkunstenaar Meliza de Vries van de bibliotheek. Met speelse schrijfoefeningen creëer ze hun eigen tekst. Deelname is gratis, maar deelnemers moeten zich wel aanmelden. 

Met de workshop haakt de bibliotheek in op de Poezieweek (van 27 januari tot en met 2 februari) die dit jaar de natuur als thema heeft. En dan niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur. En welke natuur is er dichterbij dan de kamerplant?

Wie mee wil doen aan de workshop moet een mailtje sturen naar m.de.vries@debibliotheekamstelland.nl. De deelnemer krijgt vervolgens de naam van een kamerplant toegestuurd om hier tijdens de workshop mee aan de slag te gaan. Wie zijn of haar plant alvast een beetje beter leren kennen, kan er vooraf ook wat informatie over opzoeken. Wie zich heeft aangemeld ontvangt, krijgt een ZOOM-link om online deel te kunnen nemen aan de workshop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie