Angelique Schuitemaker.
Angelique Schuitemaker. Aangeleverd

Angelique Schuitemaker nieuwe bestuurder Brentano Amstelveen

3 januari 2022 om 14:20 Zorg

AMSTELVEEN Angelique Schuitemaker is per 24 januari 2022 benoemd tot bestuurder Brentano Amstelveen (VVT-organisatie). Zij volgt Lies Zuidema op die eind februari met pensioen gaat.

Voorzitter Dik van Starkenburg: “Wij danken Lies voor haar enorme betrokkenheid bij Brentano. Onder haar leiding heeft Brentano de transitie van verzorgingshuis- naar verpleeghuiszorg kunnen maken en heeft zij Brentano stevig verankerd in samenwerkingsverbanden en in de ontwikkeling van zorg en welzijn in Amstelveen. Met Angelique Schuitemaker aan boord verwachten we de volgende stappen in ontwikkeling van nieuwe woon- en zorgconcepten en goed werkgeverschap te kunnen maken.”

Angelique Schuitemaker heeft jarenlange eindverantwoordelijke ervaring in de ouderenzorg en was de afgelopen jaren directeur-bestuurder van het Institute for Positive Health waar zij het gedachtegoed Positieve Gezondheid verder heeft gebracht. “Ik vind het een eer dat ik samen met alle collega’s van Brentano en organisaties in de regio, Brentano mag laten uitblinken als een Positief Gezonde werkgever waar de zorg op een toekomstbestendige manier wordt verleend.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie