In de Jane Addamslaan worden ter hoogte van de bestaande duiker (de waterverbinding onder de weg) keermuren gebouwd.
In de Jane Addamslaan worden ter hoogte van de bestaande duiker (de waterverbinding onder de weg) keermuren gebouwd. Eddie de Blieck

Een van de toegangswegen Westwijk lange tijd dicht wegens werkzaamheden

11 april 2022 om 12:35 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Doorgaand verkeer kan sinds 4 april geen gebruik meer maken van de Jane Addamslaan in Westwijk in verband met werkzaamheden. De laan is ter hoogte van het kruispunt de Legmeerdijk afgesloten. De werkzaamheden duren volgens de gemeente naar verwachting tot en met vrijdag 22 juli. De Jane Addamslaan is een van de zes toegangswegen van Westwijk. Auto- en busverkeer wordt omgeleid via de Marshallsingel.

In de Jane Addamslaan worden ter hoogte van de bestaande duiker (de waterverbinding onder de weg) keermuren gebouwd. Soortgelijke keermuren bevinden zich bij het kuispunt van de Jane Addamslaan met de straat Heemstede in Westwijk.

(Tekst gaat door onder de foto)


De keermuur bij de straat Heemstede. 

In verband met de afsluiting van de Jane Adamslaan zijn diverse omleidingen ingesteld. Autoverkeer wordt omgeleid via de Legmeerdijk (N231), de Marshallsingel en de Asserring. De bussen van Connexxion maken ook gebruik van deze route. Langs de Marshallsingel is een tijdelijke bushalte aangelegd die de halte aan de Jane Adamslaan vervangt. (Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de J.C. van Hattumweg en de Weldam. 

Vanwege de veiligheid is het volledige wegvak in de Jane Adamslaan waar gewerkt wordt, voorzien van bouwhekken. Het is hierdoor ook voor fietsers en wandelaars niet mogelijk om deze route te gebruiken.


In verband met de veiligheid is het wegvak helemaal afgezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie