Kiki Schippers brengt op 17 september haar voorstelling 'Meer' in Schouwburg Amstelveen.
Kiki Schippers brengt op 17 september haar voorstelling 'Meer' in Schouwburg Amstelveen. Foto: Annemieke van der Togt

Kiki Schippers met grappige scherpe liedjes in Schouwburg Amstelveen

4 september 2022 om 15:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Kiki Schippers staat op zaterdagavond 17 september in Schouwburg Amstelveen met haar voorstelling ‘Meer’. Daarin zingt ze scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart.

Met haar scherpe pen bijt ze zich vast in de actualiteit met satire voor onder meer het radioprogramma Spijkers met Koppen. Ze werd in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs met Er spoelen mensen aan’. Daarnaast werd ze door Het Parool gekroond als ‘Koningin van de Parade’. Haar voorstelling ‘Meer’ begint op zaterdag 17 september om 20.30 uur in Schouwburg Amstelveen.

DUTCH SWING COLLEGE BAND Op zaterdag 1 oktober komt de Dutch Swing College Band naar het theater in Amstelveen. De band brengt een programma vol muzikale hoogtepunten uit de geschiedenis van de jazz aangevuld met hits uit het 75-jarige repertoire van het orkest. In een theatrale setting neemt de band het publiek mee naar de sfeer van de roerige jaren ‘20 en ‘30 van de vorige eeuw. Met videobeelden geprojecteerd op het decor krijgt de muziek een extra betekenislaag in de show Rhythm is our business. De arrangementen worden gespeeld door een verjongd orkest met namen als Bert Boeren (trombone), Frits Landesbergen (drums) en Keesjan (trompet/vocals).

Voor meer informatie: schouwburgamstelveen.nl


The Dutch Swing College Band - Roy Beusker

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie