Alex Klaasen brengt een kersteditie van 'Showponies' in Schouwburg Amstelveen.
Alex Klaasen brengt een kersteditie van 'Showponies' in Schouwburg Amstelveen. MARK ENGELEN

Extra kaarten én voorstellingen in Schouwburg Amstelveen

3 september 2021 om 16:31 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen is gestart met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Omdat de capaciteit in de theaters verhoogd mag worden zijn er extra kaarten in de verkoop voor shows die eerder uitverkocht waren, zoals Plien & Bianca, Tim Fransen en Juf Roos (2+). De schouwburg heeft ook extra voorstellingen toegevoegd aan het programma. Dat zijn ‘Snowponies’ van Alex Klaasen, ‘The play between’ van Nederlands Dans Theater 2 en Trijntje Oosterhuis zingt Burt Bacharach.

Na het enorme succes van ‘Showponies’ 1 en 2 keert Alex Klaasen terug in de theaters met een special edition van ‘Snowponies’. De première van deze kerstshow vol hilarische sketches en muzikale hoogtepunten vindt op maandag 15 november plaats in Schouwburg Amstelveen,

DANSTHEATER Op vrijdag 10 december danst het gezelschap Nederlands Dans Theater 2 de nieuwe voorstelling The play between’. De voorstelling biedt topdans van twee nieuwe eigenzinnige verhalenvertellers die beiden een wereldpremière brengen: MarcoMorau (Spanje) en Naday Zelner (Israël). Het toonaangevende Nederlands Dans Theater is al jaren een van de vaste bespelers van Schouwburg Amstelveen.

TRIJNTJE OOSTERHUIS Op vrijdag 4 maart zingt Trijntje Oosterhuis, met een grote band de mooiste songs uit het tijdloze repertoire van Burt Bacharach, zoals ‘The Look Of Love’, ‘I Say A Little Prayer’ en ‘That’s What Friends Are For’. In 2006 bracht Trijntje Oosterhuis haar eerste album uit met grootmeester BurtBacharach. Een droom die werkelijkheid werd.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via schouwburgamstelveen.nl

Trijntje Oosterhuis
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie