Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in hun pannenkoekencaravan
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in hun pannenkoekencaravan Pr

‘De Pannekoekencaravan’ in Schouwburg Amstelveen

6 maart 2022 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De journalisten Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman staan op donderdag 17 maart in Schouwburg Amstelveen. Ze vertellen avondvullend over de avonturen die ze beleefden toen ze door het land reisden en pannenkoeken bakten en verkochten vanuit een caravan.

Ruim tien jaar geleden zagen Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geen brood meer in de journalistiek. Ze kochten een pannenkoekencaravan en doopten zichzelf tot foodtruckondernemer. Met wisselend, vooral tegenvallend succes, trokken zij twee jaar door het land voordat ze een illusie armer terugkeerden naar de journalistiek. Inmiddels is het verwerkingsproces voltooid, zijn de brandwonden geheeld en vertellen Gijs en Marcel op donderdag 17 maart om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen hun verhaal in ‘De Pannekoekencaravan’.

Op dezelfde avond bengt O’Dreams in de  kleine zal van de schouwburg een ode aan Ierland. De drie bandleden rijgen met Ierse songs en spannende verhalen de geschiedenis van Ierland aaneen: van de komst van de Kelten, Saint Patrick en de Vikingen naar de folky jaren zestig. Van Bloody Sunday en the Dubliners tot de Brexit. De voorstelling begint op donderdag 17 maart om 20.30 uur.

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie