Afbeelding
Foto Pexels

De 5 handigste gadgets voor in huis

5 mei 2022 om 12:01 Partnercontent

Er komen steeds meer gadgets op de markt waar jij het bestaan waarschijnlijk absoluut niet van af wist. Het is soms best komisch om te bedenken dat mensen vroeger niet eens een lamp hadden, terwijl je deze nu vanaf een compleet andere locatie kunt aansturen. Wat dat betreft maakt de techniek een bizarre periode door. Ook in huis zijn er een aantal handige gadgets te vinden die het leven nu eenmaal een stuk makkelijker maken. Om jou enigszins op weg te helpen vertellen we jou in dit artikel over de 5 handigste gadgets voor in huis.

De nieuwe deurbel

Wil jij de beste slimme deurbel voor in huis hebben? Dan zit je hier goed. Met een slimme deurbel kun je precies zien wie er bij jou voor de deur staat. Zit jij lekker op zolder en staat je schoonmoeder bijvoorbeeld voor de deur, dan kan je deze prima laten staan. Maar waar hij eigenlijk voor bedoelt is, is toch een stukje veiligheid. Ook als je niet thuis bent kun je door middel van de camera in de deurbel precies zien wat er voor jouw huis gebeurd. Daarbij kun je deze beelden zelfs terug zien en kijken wie er op die desbetreffende dag voor de deur stond. 

Een dweilrobot

Geloof het of niet, maar er zijn mensen op aarde die dweilen leuk vinden. Zelf kunnen wij ons er niets bij voorstellen. Het dweilen van de vloer is typisch zo’n klusje, waar vooral mannen absoluut geen zin in hebben. Om die reden is er net als een automatische stofzuiger, inmiddels een dweilrobot in het leven geroepen. Dit ‘karretje’ rijdt rond in de woonkamer en kan bijna elke plek in bereiken. En daarmee dweilt het apparaat de boel ook nog eens. Een erg handige gadget voor degene die een hekel aan dweilen hebben en toch willen genieten van een schone, opgeruimde woonkamer. 

De Apple Homepod

Heb jij wel eens iemand iets horen vragen aan een of andere Siri? Dat zijn mensen die gebruik maken een Apple Homepod. Dit uiterst handige hulpmiddel zorgt ervoor dat je de hele dag willekeurig kunt vragen wat je wilt. Sta jij te koken en ben je benieuwd naar het weer van morgen? Vraag het Siri. Wil jij samen met je partner genieten van een avondje op de bank onder begeleiding van wat romantische pianomuziek van Ludovico Einaudi? Vraag het Siri. Siri is een soort Google waartegen je kunt praten. Het enige wat je hoeft te doen is je vraag te stellen en de kans is groot dat dit apparaat jou verder helpt.

Stick-on lampjes

Ken je dat gevoel dat je ’s avonds naar de wc moet en je even helemaal niet weet waar je het zoeken moet? Het is pikdonker, je slaapt nog half en moet eigenlijk gewoon heel nodig plassen. Met stick-on lampjes maakt dit het alleen maar makkelijker voor je. Je plakt een lampje aan de muur die reageert op beweging. Wanneer jij dan in het donker over de gang waggelt, merkt het lampje dit en gaat het aan. Hierdoor kan jij net even wat makkelijk de weg naar de wc vinden zonder dat je opeens van de trap af dondert. 

Stofzuiger voor je bureau

We leven in een tijd dat erg veel mensen thuis werken. Het is daarom belangrijk dat je een fijn, opgeruimd bureau hebt. Hierdoor kun je jezelf net wat beter focussen en voorkom je irritatie vanwege rondslingerende troep. Buiten de automatische stofzuigers die jouw woonkamer of slaapkamer voorzien van een schoonmaak sessie, is dit nu ook speciaal voor bureaus beschikbaar. Met een stofzuiger voor je bureau kun je heel gemakkelijk alle stof, papiertjes, losliggende nietjes en nog veel meer binnen no-time verwijderen. Zo heb je met een hele kleine moeite dagelijks een schoon opgeruimd bureau, waaraan je in alle rust kunt werken. Een opgeruimd hoofd werkt nu eenmaal beter, toch?

Houd de markt in de gaten

Hierboven heb je 5 handige gadgets voor in huis gelezen die jou het leven een stuk makkelijker maken. Het scheelt je tijd en moeite en toch ietwat ‘simpele’ apparaten zorgen ervoor dat jij van alle gemakken voorzien bent. Wij zijn dan ook zeker benieuwd welk apparaat nu jouw favoriet is. Er zijn natuurlijk nog honderden andere gadgets te vinden. Iets wat over een jaar of 5 waarschijnlijk nog weer meer is uitgebreid. Daarom is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft van de laatste trends en voorkom je dat je een apparaat komt, waarvan er een jaar later weer een verbeterde versie van op de markt komt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie