Afbeelding
Pixabay

Oprichting van Leesmonsterclub voor kinderen in Bibliotheek Stadsplein

Overig

AMSTELVEEN In bibliotheek Amstelland wordt op donderdagmiddag 16 juni een nieuwe Leesmonstersclub opgericht voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Zij kiezen tijdens deze middag het logo van hún club en maken plannen voor activiteiten om met elkaar te doen. Kinderboekenschrijver Thijs Goverde sluit de middag af met een hilarische voorstelling. De toegang tot de Leesmonstersmiddag is gratis, maar wie mee wil doen moet zich wel vooraf aanmelden.

Bij de Leesmonstersclub gaan kinderen het hele jaar door leuke activiteiten rondom boeken beleven, samen met andere én toekomstige ‘leesmonsters’. Ook krijgen ze korting op sommige jeugdactiviteiten.

Tijdens de eerste bijeenkomst komt schrijver Thijs Goverde op bezoek. Zijn voorstellingen zijn energiek, hilarisch en anders dan anders. Wie anders neemt er zwaarden mee om kinderen authentieke middeleeuwse moves te leren? Wie anders doet hen voor hoe je deftig een banaan eet (met mes en vork, natuurlijk - en met hamer en spijkers)?

Het programma start op donderdag 16 juni om 15.15 uur met ontvangst van de ‘leesmonsters’. Om 15.30 begint de club met het bepalen van het  logo en het kiezen van activiteiten die leuk om te organiseren. Om 16.15 uur vindt de ontmoeting met kinderboekenschrijver Thijs Goverde plaats. De clubmiddag duurt tot 17.15 uur.

Voor aanmelden en meer informatie: debibliotheekamstelland.nl/agenda

advertentie
advertentie