De nieuwe medewerkers van AmstelveenSport: Kim van Dongen, Sven Kuit en Magreet Tjoelker.
De nieuwe medewerkers van AmstelveenSport: Kim van Dongen, Sven Kuit en Magreet Tjoelker. Aangeleverd

Team AmstelveenSport uitgebreid met drie nieuwe medewerkers

10 januari 2022 om 13:55 Overig

AMSTELVEEN AmstelveenSport is sinds 1 januari twee nieuwe buurtsportcoaches en een medewerker communicatie rijker. AmstelveenSport zet sport en bewegen in als middel, om bij te dragen aan een gezonde, sociale en vitale samenleving. Buurtsportcoaches stimuleren of organiseren passend sport- en beweegaanbod in de buurt voor alle inwoners van de gemeente Amstelveen. De nieuwe buurtsportcoaches zijn Kim van Dongen en Sven Kuit. Magreet Tjoelker is de nieuwe medewerker communicatie. Haar taak is een bijdrage leveren aan positioneren van de organisatie, van de producten en de diensten die AmstelveenSport verleent. 

Magreet begon haar loopbaan als econoom bij De Nederlandsche Bank, maar is omgeschoold tot Art-Director en heeft de laatste 15 jaar bij diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt. Daarnaast heeft ze ervaring in het verenigingsleven als bestuurslid van turnvereniging United Amstelveen.
Magreet Tjoelker: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor AmstelveenSport. Het aanspreken van de diverse doelgroepen met bijzondere, inspirerende, opvallende creaties om te gaan sporten en bewegen zie ik als een uitdaging. Of je nu jong bent of oud, iedereen voelt zich beter wanneer je gaat sporten of bewegen. Ik vind het geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”


Magreet Tjoelker is de nieuwe medewerker communicatie. - Aangeleverd

Kim van Dongen: “Ik ben Kim, 27 jaar en een van de nieuwe buurtsportcoaches hier in Amstelveen. Mijn passie is om kinderen, volwassenen en ouderen te laten bewegen op welke manier dan ook. Ik hoop ze veel tegen te komen om leuke activiteiten mee te doen! Ik heb er super veel zin in.”


Kim van Dongen. (Aangeleverd)

Sven Kuit: “Mijn naam is Sven Kuit, ik ben 28 jaar oud en kom uit De Kwakel. Sinds januari ben ik actief als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Na 8 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik bij AmstelveenSport een nieuwe uitdaging gevonden. Ik ga graag met de Amstelveners op zoek naar uitdagende beweegactiviteiten. Tot snel!”


Sven Kuit.  (Aangeleverd)

Directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport geeft aan blij te zijn met de nieuwe buurtsportcoaches Kim en Sven. Zij laten niet alleen meer bewoners van Amstelveen sporten en bewegen in de buurt, maar leggen ook verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs en zijn daarmee onmisbaar voor AmstelveenSport en de gemeente Amstelveen. Met het in huis halen van een deskundig iemand als Magreet ziet zij een verdere professionalisering van de communicatie van AmstelveenSport. Een goed begin van 2022, vindt Heleen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie