Afbeelding
AmstelveenSport

Opening Sportweek in Stadshart met Amstelveen on Wheels

14 september 2021 om 11:04 Overig

AMSTELVEEN Op zaterdag 18 september start AmstelveenSport in het Stadshart de Nationale Sportweek met een grootse opening: ´Amstelveen on Wheels´. De Nationale Sportweek wordt om 11.00 uur officieel geopend door de wethouder sport Rob Ellermeijer en hockey-international en gouden medaillewinnares Felice Albers. Zij zullen het startschot geven voor de eerste spinningles. Naast de gemeente zullen er ook deelnemers zijn van AmstelveenSport, Amstelveense verenigingen, talenten en samenwerkende organisaties zoals Rabobank, Zorg en Zekerheid en Ondernemersvereniging Amstelveen.

Wie nu inschrijft voor Amstelveen on Wheels maakt kans op een Fitbit Charge 4. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn er ieder half uur spinningsessies van 20 minuten onder begeleiding van een professionele spinninginstructeur. Iedereen mag (na inschrijving) meedoen. In totaal zijn er 30 spinningfietsen per half uur beschikbaar. Ieder uur, na twee spinnningsessies, wordt er een Fitbit Charge 4 verloot onder de deelnemers die in dat uur hebben deelgenomen. 

Naast de spinningsessies zijn er diverse andere activiteiten. Ze hebben allemaal te maken met wielen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld waveboards, pedalo’s, fietsen, steppen en eenwielers uitproberen. Ook sporters met een beperking zijn welkom.

Deelname is gratis. Inschrijven kan op Opening Nationale Sportweek Spinningactiviteit - AmstelveenSport. Op de website amstelveensport.nl/agenda staan ook alle andere activiteiten van de sportweek én de overige activiteiten die AmstelveenSport het aankomende seizoen aanbiedt.

De Nationale Sportweek is van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september. Ook Amstelveen doet hieraan mee. AmstelveenSport en allerlei soorten sport- en beweegaanbieders organiseren in deze week leuke en uitdagende sport- en beweegactiviteiten. Kijk voor het volledige overzicht op www.amstelveensport.nl/agenda.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie