Afbeelding
Netflix

Netflix komt voor Misfit-fans met ‘TikTok museum op wielen’ naar Amstelveen

17 oktober 2021 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Netflix komt op woensdagmiddag 20 oktober met een grote Misfit-bus naar het Stadsplein in Amstelveen. Op het plein transformeert deze bus in korte tijd in een kleurrijk ‘TikTok museum op wielen’, waar bezoekers selfies kunnen maken. Het ‘museum’ is geopend van 13.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Netflix trekt met de bus het land in ter gelegenheid van de wereldwijde release van de serie ‘Misfit’ op zaterdag 16 oktober. De serie is en vervolg op de gelijknamige Nederlandse filmtrilogie.

De bus gaat daarna op dinsdag 26 oktober naar Maastricht (Markt) en op woensdag 27 oktober naar Den Haag (Drievliet). De castleden maken via hun eigen sociale kanalen bekend wanneer zij aanwezig zijn bij de experience.

Bezoekers van het mobiele museum worden verwelkomd met een persoonlijke boodschap van YouTuber Djamila, die de hoofdrol speelt in de serie. “Alle kamers zijn zo gemaakt dat je de perfecte selfie’s en TikTok’s kunt maken,” vertelt Djamila die haar fans uitnodigt om zo creatief mogelijk door het museum te gaan. 

De ruimtes zijn volledig ingericht in de stijl van de populaire titel. Bij binnenkomst komen bezoekers terecht in het Hoogland College, de middelbare school waar de serie zich afspeelt. In de verschillende ruimtes staan onder andere een podium waar meegezongen kan worden met hits als ‘Durf te dromen’, is er een knalroze ‘VIP-squad’ ruimte, en een vrolijke, groene smoothie-bar. Volgens Netflix moet dit voor een feest van herkenning voor de echte Misfit-fans zorgen. Bovendien kunnen fans op verschillende tijden verrast worden door de castleden van de serie, zij brengen een bezoek om samen met fans TikTok-filmpjes op te nemen.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie