Van links naar rechts: Nadya Kada (organisator Amsterdamse Boswandeling), Ingejan Ligthart Schenk (Bostheater), Freek Blom (organisator Amsterdamse Boswandeling).
Van links naar rechts: Nadya Kada (organisator Amsterdamse Boswandeling), Ingejan Ligthart Schenk (Bostheater), Freek Blom (organisator Amsterdamse Boswandeling). Eigen foto

Opbrengst Amsterdamse Boswandeling overhandigd aan Bostheater

26 mei 2021 om 07:30 Evenementen

AMSTELVEEN Op initiatief van een aantal studenten om het Bostheater en de horeca te steunen, werd in het weekend van 17 en 18 april de Amsterdamse Boswandeling gehouden. Per ticket was 3 euro bestemd voor het Bostheater. Deze week werd de cheque voor 912 euro overhandigd aan Ingejan Lighthart Schenk van het Bostheater.

Deelnemers aan de boswandeling konden kiezen voor een route van 7 of 10 kilometer. Tijdens de wandeling waren er bij de take away-locaties in het bos hapjes en drankjes verkrijgbaar tegen een speciale prijs en in het boekje stonden leuke weetjes en quizvragen over het bos.

Boerderij Meerzicht, De Frietfabriek, Kanoverhuur Amsterdamse Bos en De Veranda hebben samen ervoor gezorgd dat de boswandeling een succes werd en dat deze cheque kon worden uitgereikt, meldt de organisatie. ‘De kans zit er dik in dat we dit vaker gaan doen.’


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie