Afbeelding
Hans van Beek

VV Amstelveen Heemraad gaat samenwerking aan met Eredivisieclub VV Alkmaar

Voetbal

AMSTELVEEN Vanaf dit seizoen heeft vv Amstelveen Heemraad een unieke samenwerking met vrouwen Eredivisieclub vv Alkmaar voor het vrouwen- en meisjesvoetbal. Vv Amstelveen Heemraad is de tiende partnerclub van vv Alkmaar en de enige in Amstelveen en omstreken.

Afgelopen vrijdag 21 augustus hebben vv Alkmaar en vv Amstelveen Heemraad een samenwerkingsovereenkomst getekend. Bestuurslid vrouwen- en meisjeszaken van vv Amstelveen Heemraad Muriëlle Schagen en Algemeen manager van vv Alkmaar Patrick Tenthof tekenden namens beide clubs de overeenkomst op één van de twee vriendinnendagen van vv Amstelveen Heemraad.

Vv Amstelveen Heemraad en vv Alkmaar gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers. Talentvolle speelsters, uit de gehele regio, kunnen zich nu bij Amstelveen Heemraad verder ontwikkelen en hun sportieve ambities waarmaken. Tevens zullen beide clubs samen onder andere clinics en workshops gaan organiseren en zal Amstelveen Heemraad gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van Partnerclub.

Vv Amstelveen Heemraad is heel blij met deze samenwerking een volgende nieuwe stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van het vrouwen- en meisjesvoetbal en ziet er naar uit met de kennis en ervaring van vv Alkmaar de kwaliteit van de eigen opleiding verder te verbeteren.

advertentie
advertentie