Afbeelding
eigen foto

Eerste buurtpicknick Elsrijk groot succes

13 augustus 2020 om 13:00 Wonen

AMSTELVEEN Vier dagen na de aankondiging moesten ze het aanmeldformulier al sluiten. Zoveel animo was er om deel te nemen aan de buurtpicknick. Maar liefst 40 personen, waarvan de jongste 3 jaar oud en de oudste 80+, zijn woensdagmiddag neergestreken op het grasveld naast het Openluchttheater om daar gezamenlijk te genieten van een heerlijke picknick-lunch. Bertie Schouten en Marion Timmers van de Buurtbistro hebben deze gezellige buurtpicknick samen met de wijkcoach Sacha de Ruiter georganiseerd. “De dames van de buurtbistro hebben er een echt feestje van gemaakt. Van salade tot overheerlijke vers gemaakt wraps en natuurlijk mocht een flesje water met dit warme weer niet ontbreken”, aldus Sacha de Ruiter, wijkcoach Stadsdorp Elsrijk.

“Eén gezin had cake gebakken en heeft dit uitgedeeld, om op die manier kennis te maken met mensen in de wijk. Geweldig initiatief, dat we graag toejuichen. Tijdens de picknick zijn nieuwe contacten gelegd, zijn nieuwe ideeën ontstaan en hebben mensen in de buurt elkaar leren kennen. Voor het Stadsdorp Elsrijk is dit een goed initiatief dat de sociale samenhang in de wijk stimuleert.”

Het enthousiasme over de Buurtpicknick is groot. De dames van de Buurtbistro denken na over een volgende buurtpicknick. Hou daarom facebook, instagram en twitter van Stadsdorp Elsrijk in de gaten. Wie op de hoogte wil blijven van alle activiteiten binnen de wijk Elsrijk, kan zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Mail naar info@stadsdorpelsrijk.nl met als onderwerp Nieuwsbrief. 

Wie zelf een leuk idee of initiatief heeft bedacht, kan contact opnemen met de wijkcoach Sacha de Ruiter sacha@stadsdorpelsrijk.nl – 06-40041272.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie