Nico Schimmel staat dit jaar 25 jaar als dirigent voor het orkest.
Nico Schimmel staat dit jaar 25 jaar als dirigent voor het orkest. Aangeleverd

HOA viert eeuwfeest in Schouwburg Amstelveen

3 oktober 2022 om 14:00 Muziek

AMSTELVEEN Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan in 2022, geeft Harmonie Orkest Amstelveen op zaterdag 19 november een feestelijk galaconcert, samen met groot gelegenheidskoor Eeuwig Feest en speciale gast Tommie Christiaan. Het concert begint om 20.00 uur in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen.

Het programma bestaat uit een wervelende mix van klassieke harmoniestukken, koor- en bigbandarrangementen, popmuziek en, natuurlijk, meezingers. Kaarten à 21 euro zijn verkrijgbaar bij de kassa van Schouwburg Amstelveen. Wie de harmonie een warm hart toedraagt, kan lid worden van de Club van 100 of de Club van 50. Iedereen die 100 of 50 euro doneert wordt lid van deze Club, en krijgt een vip-arrangement tijdens het galaconcert.
Harmonie Orkest Amstelveen werd op 22 juni 1922 opgericht als R.K. Fanfare Bovenkerk. De Facebookpagina van Harmonie Orkest Amstelveen staat de komende weken in het teken van de geschiedenis van het orkest. Elke week wordt  een verhaal geplaatst uit de afgelopen honderd jaar.

Tegenwoordig telt het orkest zo’n 40 leden, het treedt regelmatig in de omgeving van Amstelveen op. Zo gaf het orkest op 24 juni een optreden tijdens het Zomerfeest Bovenkerk. Ook speelde het orkest in september 2021 op het Unlockfestival in het Openluchttheater Elsrijk. Tijdens 4 mei verzorgt het orkest traditioneel de muzikale omlijsting bij de herdenking in Amstelveen en op Koningsdag brengt het orkest een aubade in Ouderkerk aan de Amstel. Kijk voor meer informatie op harmonieorkestamstelveen.nl

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie