Van 17 tot en met 22 juni verandert het Stadsplein in een 'zandstrand´ waar het Beach Sport Festival gehouden wordt.
Van 17 tot en met 22 juni verandert het Stadsplein in een 'zandstrand´ waar het Beach Sport Festival gehouden wordt. AmstelveenSport

Stadsplein wordt weer vol zand gestort voor Beach Sport Festival Amstelveen

11 mei 2023 om 12:38 Evenementen

AMSTELVEEN Het Stadsplein is van zaterdag 17 tot en met donderdag 22 juni weer het decor voor een groots Beach Sport Festival. Het plein wordt volgestort met vele kubieke meters zand en zo omgetoverd tot een tropisch strand met echte palmbomen. Er staan verschillende evenementen op het programma die voor het publiek gratis te bezoeken zijn. In het weekend van 17 en 18 juni wordt afgetrapt met Beachvolleybal en Footvolley van hoog niveau. Verder kunnen horeca- en bedrijventeams op maandagavond 19 en dinsdagavond 20 juni meedoen aan een beachvolleybaltoernooi. Inschrijven kan via amstelveenbeach.nl.

SPORT EXPERIENCE

Bij de start van het Beau Sport Festival op zaterdag 17 juni wordt op het Stadsplein ook de Sport Experience gehouden, waar Amstelveense sportverenigingen zich presenteren. Zondag 18 juni vindt naast de beach-activiteiten ook het Kidsfestival plaats. De hele dag kunnen kinderen meedoen aan diverse sportieve activiteiten, maar spelen in het zand kan ook.

TOERNOOI-AVONDEN

Maandagavond 19 en dinsdagavond 20 juni staan toernooi-avonden op het programma waar teams van Amstelveense bedrijven en horeca aan mee kunnen doen. Wie deze sportieve uitdaging aan wil gaan, moet een team van 4 tot 6 personen samenstellen. Voor bedrijven kunnen dit collega’s, klanten, vrienden of familie zijn en bij het horecatoernooi kunnen naast medewerkers bijvoorbeeld ook de stamgasten een team vormen. De belangrijkste voorwaarde is volgens de organisatie dat de teamleden van beachvolleyballen en gezelligheid houden.  Afgesloten wordt met een ‘derde helft’ op het terras met muziek van onder andere DJ Humma.

Het in tropische stijl aangeklede terras van Amstelveen Beach bevindt zich ook op het zand. Het publiek kan hier tijdens het kijken naar de diverse Beachsporten genieten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie en inschrijving voor diverse onderdelen van het programma: amstelveenbeach.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie