De reünie vindt plaats in het Noorddamcentrum.
De reünie vindt plaats in het Noorddamcentrum. Google

Na zeven jaar weer Bovenkerkse scholenreünie

10 januari 2022 om 14:40 Activiteiten

AMSTELVEEN Na zeven jaar komt er een tweede editie van de Bovenkerkse scholenreünie. De reünie vindt plaats op zaterdag 17 september in het Noorddamcentrum.

Door corona heeft het twee jaar langer geduurd dan de bedoeling was maar nu staat de datum vast voor een reünie van alle, ook vroegere, dorpsgenoten. In het Noorddamcentrum kan dan met een drankje en een hapje bijgepraat worden en kunnen oude contacten hersteld worden. De organisatie heeft er zin in om er een echt dorpsfestijn van te maken.
Bij deze editie is iedereen welkom die op de meisjes- of jongensscholen les heeft gehad of les heeft gegeven. Vanaf de oprichting in 1916 tot de sluiting in 1993.
Aanmelden kan door de gegevens in te vullen via de website: https://bovenkerksescholenreunie2022.nl .
De kosten zijn 10 euro per persoon. Dit bedrag is voor de accommodatie- en organisatiekosten. De organisatie werkt alleen met vrijwilligers die Bovenkerk een warm hart toedragen.
Na inschrijving op de website wordt alle informatie toegestuurd. Wie nog vragen of opmerkingen heeft kan mailen het speciale e-mailadres: info@bovenkerksescholenreunie2022.nl .
Ruim 800 mensen bezocht de eerste editie van de Bovenkerkse scholenreünie. De organisatie is er klaar voor om al deze mensen opnieuw een prachtige avond te bezorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie