De testlocatie aan Rooswijck 5 in Buitenveldert.
De testlocatie aan Rooswijck 5 in Buitenveldert. Snellecoronatest.nl

Amstelveners kunnen vanaf zaterdag ook naar Buitenveldert voor sneltest corona

9 november 2020 om 12:15 Zorg

AMSTELVEEN Amstelveners die willen weten of ze besmet zijn met het coronavirus kunnen vanaf zaterdag 14 november terecht bij een nieuwe particuliere testlocatie van Snellecoronatest.nl in Amsterdam-Buitenveldert. Iedereen kan vanaf die datum een afspraak maken om te laten testen of hij of zij het coronavirus momenteel heeft, of in het verleden heeft gehad. Daarnaast komt medisch geschoold personeel op locatie bij bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen in Amsterdam en Amstelveen. 

De testen met een nauwkeurigheid van 97,6% tonen binnen 10 minuten de uitslag, belooft Snellecoronatest.nl. Wie niet bij de reguliere GGD-teststraten terecht kan en/of snel een uitslag wil of nodig heeft, kan er terecht. Via de website is gemakkelijk een afspraak te maken voor een dag naar keuze. Door de ruime openingstijden kan dat vaak nog dezelfde dag. Voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen kunnen er afspraken gemaakt worden voor testen op de eigen locatie. 

Er kan worden gekozen voor een antigeen sneltest om te testen of op dat moment sprake is van een besmetting, een antibody sneltest waarbij de uitslag laat zien of er in het verleden sprake was van een besmetting en antistoffen, of beide. Daar hangt wel een prijskaartje aan. Voor beide testen geldt dat de uitslag binnen 15 minuten bekend is en deze worden afgenomen door medisch geschoold personeel. De antigeen sneltest die wordt gedaan door middel van een neusswab heeft een specificiteit van 99,68%, gevoeligheid van 96,52% en nauwkeurigheid van 97,6%. Deze kost 95 euro. Voor de antibody sneltest is een prik in de vinger genoeg. Deze sneltest kost 50 euro. Wie beide testen wil betaalt 125 euro.

Snellecoronatest.nl biedt ook sneltesten voor bedrijven, organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen die zijn gevestigd in Amsterdam en Amstelveen. Na het maken van een afspraak via de website komt medisch personeel op locatie om de testen af te nemen. Dit kan bij afname vanaf 10 stuks van de antigeen en/of antibody test, of beide. 

Het adres is Rooswijck 5, te Amsterdam. Openingstijden van maandag tot en met zondag van 07.00 tot 20.00 uur. Voor afspraken buiten de praktijkopeningstijden geldt een extra toeslag van 50 euro per test. Dit geldt alleen voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en niet voor particulieren.

Kijk voor informatie op snellecoronatest.nl.

Een prikje in de vinger is genoeg voor de antibody sneltest
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie