Afbeelding
Youtube/Wadfilm

Schouwburg van start met WAD Live, ballet, cabaret en jeugdtheater

29 september 2019 om 10:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen opent van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober het nieuwe theaterseizoen met uiteenlopende voorstellingen voor jong en oud.

WAD LIVE De schouwburg opent op vrijdagavond 4 oktober met het filmconcert ´WAD Live´. Het is een bijzondere muzikale filmhommage aan de schoonheid van de Nederlandse Wadden. WAD live geeft extra dimensie aan de natuurfilm uit 2018: ´WAD, overleven op de grens van water en land´. De muziek wordt door het 42-koppige Noordpool Orkest vóór het filmdoek opgevoerd. Verteller is Rob Buiter (onder meer bekend van ´Vroege Vogels´).

SCAPINO BALLET Scapino Ballet Rotterdam danst op zaterdag 5 oktober een sfeervol tweeluik van succeschoreograaf Ed Wubbe: ´Holland´ en ´Le Chat Noir´. In dit tweeluik wordt het publiek met theatrale dans meegenomen naar de Gouden Eeuw en de Parijse revue.

VRIJDAG & SANDIFORT Voor liefhebbers van schurend cabaret brengen Vrijdag & Sandifort op zaterdag 5 oktober hun succesproductie ´Voorlopig voor altijd´. In het hilarische programma trekken beklagendswaardige typetjes voorbij.

ZOVEEL KLEUREN Het openingsweekend wordt zondag 6 oktober om 15.00 uur afgesloten met ´Zoveel kleuren´ van Apennoten voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is muzikale programma waarin wordt gezongen en gedanst. De makers (bekend van naar Amstelveen om de bekendste en leukste Apennoten-liedjes te spelen.

Voor meer informatie: https://schouwburgamstelveen.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie