Goudwisselkantoor Amstelveen aan Rembrandtweg 55.
Goudwisselkantoor Amstelveen aan Rembrandtweg 55. PR

Nu ook een Goudwisselkantoor in Amstelveen

9 december 2020 om 09:30 Zakelijk

AMSTELVEEN De prijzen van goud en zilver staan historisch hoog. Dat doet veel mensen besluiten om hun oude juwelen, munten of horloges in te wisselen voor contant geld. Dat kan nu ook in Amstelveen, bij het Goudwisselkantoor.

PERSOONLIJK CONTACT Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als ze in hun eigen buurt terechtkunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit is terug te vinden bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor, dat al meer dan 35 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt.

PRIVACY Het nieuwe Goudwisselkantoor zit in het centrum van Amstelveen, op Rembrandtweg 55. Het pand oogt een beetje als een bank, met een keurige ontvangst- en wachtruimte. Bij het Goudwisselkantoor kan goud en zilver verkocht of verpand worden. Ook horloges, munten en andere waardevolle objecten zijn er in te leveren. Een taxateur beoordeelt in een aparte taxatieruimte de spullen, waar klanten zelf bij aanwezig zijn. Wie zijn spullen verkoopt, krijgt het bedrag direct uitbetaald.

ERVARING Kantoor Amstelveen is onderdeel van de landelijke keten van Goudwisselkantoren. Inmiddels zijn er meer dan honderd locaties in Nederland en België. Directeur Erik de Ruiter verklaart de groei: “Doordat we ruim 35 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel hebben en een correcte prijs bieden. Bovendien zijn we discreet en is alles inzichtelijk. Zo testen en taxeren wij de voorwerpen waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank.”

OPENINGSTIJDEN Bij Goudwisselkantoor Amstelveen kunnen bezoekers terecht voor het verkopen en aankopen van goud en zilver, juwelen en horloges, munten en andere waardevolle objecten. Ook het wisselen van valuta en het huren van een kluis is mogelijk. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Men kan zonder afspraak binnenlopen voor taxatie. Meer informatie is te vinden op de website www.goudwisselkantoor.nl/kantoor/amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie