Tim Lechner in het midden met de oorkonde waarmee hij tot erelid van AvA is verklaard. Links van hem partijvoorzitter Robert Bouwman en rechts fractievoorzitter Michel Becker.
Tim Lechner in het midden met de oorkonde waarmee hij tot erelid van AvA is verklaard. Links van hem partijvoorzitter Robert Bouwman en rechts fractievoorzitter Michel Becker. Actief voor Astelveen

Tim Lechner bij afscheid bestuur AvA benoemd tot erelid van partij

10 mei 2022 om 09:37 Politiek

AMSTELVEEN Tim Lechner, initiatiefnemer en medeoprichter van Actief voor Amstelveen, is door de algemene ledenvergadering van de lokale partij benoemd tot erelid. Hij kreeg deze eretitel vanwege zijn grote verdienste voor de partij als fractievoorzitter en voorzitter. Tim Lechner heeft de lokale politiek en Amstelveen verlaten en woont nu in de provincie Gelderland in Rozendaal.

Bij zijn afscheid sprak Lechner zijn dank en waardering uit naar fractie en bestuur voor hun gedrevenheid, inzet en betrokkenheid bij het wel en wee van Amstelveen. Tevens refereerde hij aan resultaat van de laatste verkiezingen waar Actief voor Amstelveen twee volle zetels won en nu de zesde partij in Amstelveen is geworden.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook het nieuwe bestuur van Actief voor Amstelveen geïnstalleerd. Voorzitter is Ronald Bouwman, Robert Logger is secretaris en Wil Seiffers penningmeester. De andere bestuursleden zijn Peter Grifhorst, Kavita Laldjising en Daniëlle Hacquebard.



Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie