Lancering Amstelveens  Cadeau met John Keunen Groupcard, wethouder Adam Elzakalai en Atilla Meulenbelt VAD
Lancering Amstelveens Cadeau met John Keunen Groupcard, wethouder Adam Elzakalai en Atilla Meulenbelt VAD Jaap Maars

Het Amstelveens Cadeau, dat betaalt pas lekker

7 november 2022 om 16:10 Overig Deel je nieuws

Vrijdag 4 november wordt (werd) in museum Jan het Amstelveens Cadeau geïntroduceerd in aanwezigheid van Adam Elzakalai, wethouder van economische zaken in Amstelveen.

Het Amstelveens Cadeau is een moderne, lokale cadeaukaart in de vorm van een pinpas. De pas is geschikt voor betalingen bij winkels, horeca, en dienstverlenende bedrijven in Amstelveen.

Het bijzondere van het Amstelveens Cadeau is dat je zelf bepaalt wat je met de kaart koopt. Je koopt er een leuk verwencadeau, of je betaalt er de dagelijkse boodschappen mee. 

Direct bij de introductie is er al een groot aantal bedrijven in Amstelveen waar je kunt betalen met het Amstelveens Cadeau. Dagelijks wordt het aantal acceptatiepunten in Amstelveen verder uitgebreid.

Het Amstelveens Cadeau is online te koop bij www.amstelveenscadeau.nl of bij verkooppunten in Amstelveen.

De introductie van het Amstelveens Cadeau is een initiatief van de Vereniging van Amstelveense Detaillisten (VAD) en is mede mogelijk dankzij een subsidie uit het stimuleringsfonds van de gemeente Amstelveen. 

Jaarlijks wordt er door de inwoners van Amstelveen voor € 18.000.000, - besteed met cadeaukaarten. Het grootste deel van dit bedrag wordt online besteed en bij ondernemers buiten Amstelveen. Met de introductie van het Amstelveens Cadeau bereiken we dat een belangrijk deel van de jaarlijkse € 18.000.000.- wordt besteed bij ondernemers in Amstelveen. 

Veel ondernemers in Amstelveen worden zwaar getroffen door de huidige economische situatie. De beste hulp die we nu kunnen bieden is om zoveel mogelijk lokaal te kopen. Dankzij een subsidie van de gemeente Amstelveen worden de komende maanden duizenden cadeaukaarten met een totaalwaarde van €75.000.- weggegeven. De eerste € 1.000,- aan Amstelveense Cadeaus zijn tijdens de lancering op 4 november weggegeven aan de Voedselbank Amstelveen. Hiermee kunnen zij een groot aantal gezinnen de komende tijd een leuk extraatje geven. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie