Amstelkids zoekt kinderen die mee wil werken aan het nieuwe Vrijheidsjournaal.
Amstelkids zoekt kinderen die mee wil werken aan het nieuwe Vrijheidsjournaal. Amstelkids

Kinderreporters en presentator gezocht voor Amstelkids Vrijheidsjournaal

13 maart 2021 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN KInderkrant Amstelkids is op zoek naar kinderen tussen 8 en 13 jaar oud die het leuk lijken om mee te werken aan het nieuwe Amstelkids Vrijheidsjournaal. Belangstellenden kunnen een video-auditie opsturen naar de redactie van Amstelkids. Het journaal zal op scholen worden verspreid en uitgezonden worden via het tv-kanaal van RTV Amstelveen.

De inmiddels 1 jaar bestaande lokale kinderkrant Amstelkids maakt voor de tweede keer, in samenwerking met kinderen uit Amstelveen, een echt lokaal journaal speciaal voor kinderen. Het eerste journaal kwam tot stand vanwege de alternatieve Sinterklaasintocht. Deze tweede editie zal volledig in het teken staan van vrijheid.  Alle kinderen in Amstelveen krijgen de kans om mee te doen en kunnen (vóór 24 maart) een video-auditie insturen naar de redactie van Amstelkids.

DUIDELIJK SPREKEN Wie zich aan wil melden moet (met toestemming van de ouders) een video van maximaal 1 minuut maken. In deze video moeten zij zich presenteren  in hun eigen journaal. Hierin kunnen zij zichzelf even kort voorstellen en laten zien wat zij kunnen. Ze mogen daarbij hun eigen tekst verzinnen. Amstelkids heeft ook nog een paar tips; ‘Probeer duidelijk te spreken, zodat het voor iedereen verstaanbaar is.  En maak vooral plezier en wie weet zit jij in het nieuwe Amstelkids Vrijheidsjournaal.’ De video moet uiterlijk 23 maart naar info@amstelkids.nl gestuurd worden met vermelding van het telefoonnummer waarop de redactie contact met de inzender op kan opnemen.

Voor het nieuwe journaal wordt ook gezocht naar een volwassene die het leuk vindt om een mooie rol te spelen in het journaal. Belangstelllenden kunnen een e-mail sturen naar info@amstelkids.nl t.a.v. Marloes Smit.

Kinderreporter in actie voor Amstelkids.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie