Afbeelding
Pixabay

Brievenbus: Hulde aan de politie

Opinie

AMSTELVEEN Wat is het geval? Kort door de bocht: aanrijding van fiets tegen auto en de auto wint!

Op de morgen van 31 mei ben ik rond 10.00 uur op de fiets op weg naar het Zonnehuis om zoals gewoonlijk mijn vrouw een bezoek te brengen.
Ter hoogte van de flat Cirrus en Groenhof kom ik van richting zuid. Een auto komt dan van rechts om de Groenelaan op te draaien. De eerste minuten daarvan kan ik me niet herinneren, wel weet ik dat de politie en brandweer aanwezig was met alle toeters en bellen. Aangekomen in de VU werd ik door de mangel genomen, hoofdzaak was controle nekwervel maar ook de rest werd niet vergeten. Met wat kneuzingen en spierpijn is het ongeval meegevallen zodat ik om 16.30 uur alweer thuis was.
Maar wat me bezig hield was het volgende: waar zou ik mijn fiets kunnen vinden? Daarom eindig ik dit verhaal om bij deze de politie te bedanken. Thuis gekomen staat het stalen ros voor de deur, en... zoals het hoort met het slot er op! Het sleuteltje daarvan is te vinden, binnen, op de deurmat! Bij deze nogmaals dank. Als waardering loop ik langs de bakker, nee, ik ga zelfs naar binnen om die ‘straatjongens’ gebak aan te bieden; dat zal er wel ingaan als koek.
Thomas van de Wetering

advertentie
advertentie