Samen bewegen op de mooiste plekken in de natuur van Amstelveen.
Samen bewegen op de mooiste plekken in de natuur van Amstelveen. Aangeleverd

Sportschoenen aan en gaan: lekker bewegen in de natuur

19 januari 2022 om 10:02 Zakelijk

AMSTELVEEN Het is een prachtige dag. Joke (65) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht. Het is weer tijd voor haar wekelijkse uurtje sporten. “Ik ga iedere week en soms zelfs twee keer in de week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik aan kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er nog meer zullen zijn. De training is afwisselend, we worden goed begeleid door een deskundige trainer en het is bovenal erg gezellig. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie, een betere conditie, mijn balans verbetert en ik voel me echt sterker worden.”

“Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we in het Broersepark, aan de Poel en bij de Bosbaan. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en wordt er gewerkt aan je conditie, de stabiliteit en de mobiliteit. Je traint op je eigen niveau. Zo kan iedereen deelnemen en zorgt de trainer ervoor dat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.” GezondOud werkt uitsluitend met deskundige trainers die goed zijn opgeleid. De groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor het individu. Regelmatig wordt het effect van de trainingen onderzocht en de inhoud van de training waar nodig aangepast. 

SAMEN BEWEGEN Na de training wordt er vaak nog koffie gedronken en regelmatig worden er activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Denk hierbij aan wandeltochten, fietstochten, museumbezoek of een midzomer BBQ. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis proefles aan. Neem contact op via 06-53837045 of kijk op www.gezondoud.nl voor locaties en tijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie