De band Floodlines.
De band Floodlines. Aangeleverd

The 5th Element en Floodlines staan 1 december in P60

12 november 2022 om 09:30 Muziek

AMSTELVEEN Twee lokale bands treden donderdag 1 december om 20.30 uur op in P60. The 5th Element is dé schoolband van CSB Amsterdam en Floodlines is een Amsterdamse band. 

The 5th Element bestaande uit zes jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud, heeft slechts een doel: een succesvolle carrière in de muziek.
Als enthousiaste groep jonge muzikanten, proberen ze altijd een eigen draai te geven aan de nummers die ze spelen. Zo worden de tracks meer dan enkel covers. De formatie, die voornamelijk bekend staat om hun vrolijke en enthousiaste manier van muziek maken, staat te popelen om bij een groter publiek door te breken. Zelfs als zij geen instrumenten hebben, zijn ze nog muzikaal bezig. Hoe zij hun eigen muzikale stijl zouden moeten omschrijven, weten ze nog niet zeker. Maar één ding is helder: het is het zeker waard om het live te zien.
De bezetting bestaat uit Farah (zang), Mattheo (zang en gitaar), Joppe (drums), Karst (gitaar), Myles (bass) en Benjamin (keys).

FLOODLINES Floodlines is een Amsterdamse band met vier leden die in andere formaties al eerder binnen de underground punkscene hun strepen hebben verdiend. Met dromerige verhalende teksten brengen zij een literaire touch in het genre pop-punk en balanceren ze tussen moderne emo en old school indierock.
Hun single ‘Black Sheep Breakout’ grijpt met een snoeihard intro direct de aandacht. Eerder zijn twee andere singles uitgebracht. ‘Exposure’ was onderdeel van het corona-compilatiealbum ‘Staying Safe, A Postcard To Punk’ en hun single ‘Wasting Away’ heeft enkele weken in de Indie Chart Free40 gestaan.
Met een onstuimig meezingbaar repertoire en onvermoeibaar enthousiasme staat Floodlines  te springen om hun muziek op alle podia te laten horen.

Zaal open om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via P60.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie