Frank Evenblij en Erik Dijkstra (Erik Dijkstra wordt zondag vervangen door Merel Wielaert)
Frank Evenblij en Erik Dijkstra (Erik Dijkstra wordt zondag vervangen door Merel Wielaert) Foto: Annemieke van der Togt

Radioprogramma ‘Dijkstra & Evenblij’ zondag live vanuit Annakerk in Amstelveen

7 april 2023 om 10:34 Mensen

AMSTELVEEN Het NPO Radio 1-programma ‘Dijkstra & Evenblij Ter Plekke’ zendt zondagavond (Eerste Paasdag) van 20.00 tot 22.00 uur uit vanuit ANNA in de voormalige Annakerk in Amstelveen. Er wordt onder meer met omwonenden van Schiphol gesproken over de turbulente ontwikkelingen van de laatste week rondom de luchthaven. 

Daarnaast vertelt de in Amstelveense geboren schrijver Tatjana Alumni in het programma over haar laatste boek, waarvoor ze haar familiegeschiedenis in dook. Ook huisarts Arjen Göbel is te gast. Hij vertelt over het feit dat maar liefst 10 procent van de Amstelveense inwoners geen huisarts heeft.

Ook komt aan bod waarom boksen zo nuttig is voor mensen met Parkinson en speelt cabaretière en geboren Amstelveense Lisa Loeb livemuziek. Mats Valk legt uit hoe hij ooit het wereldrecord Rubik’s cube oplossen verbrak.

Presentator Erik Dijkstra wordt in deze uitzending vervangen door Merel Wielaert. Belangstellenden zijn welkom om de uitzending bij te wonen. ANNA, Amsterdamseweg 22, Amstelveen. De inloop is van 19.30 tot uiterlijk 20.00 uur.

De radio-uitzending begint om 20.00 en duurt tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie