Afbeelding
Aangeleverd

Certificaat Maatschappelijke Diensttijd behalen kan via Vrijwillig Traineeship

7 maart 2022 om 14:05 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Wie tussen de 16 en 27 jaar oud is, krijgt voor het doen van vrijwilligerswerk een certificaat van Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Ook het Vrijwillig Traineeship van Vrijwilligerscentrale Amstelland levert een certificaat op. Al ruim 50 jongeren zetten zich in voor maatschappelijke organisaties in Amstelland. Op 1 april start er weer een nieuwe groep van ongeveer 16 jongeren.

Zij zullen twee keer drie maanden, vier uur per week een vrijwilligersopdracht doen. Trainees worden begeleid door leeftijdsgenoten die het traject al eerder afrondden. In dit traject doen trainees niet alleen vrijwilligerswerk. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van het traineeship. Er worden trainingen en workshops aangeboden zoals ‘motivatie & wilskracht’, ‘persoonlijk leiderschap’, ‘mindfulness’, ‘grip op geld’ en ‘gezond koken’. Deelnemers krijgen vanzelf een groter netwerk, een boost voor hun CV, zelfkennis en een goed gevoel.

Meer informatie is te vinden op https://www.amstelveenvoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship of Instagram via @vt_amstelland. Meteen aanmelden kan via mail naar eswart@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl of de website https://www.amstelveenvoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship Aanmelden kan tot 1 april 2022.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie