Frank Huissen.
Frank Huissen. Katja Mali

Frans Huissen vertrekt bij Vrijwilligerscentrale Amstelland; Eerde de Swart neemt stokje over

8 oktober 2021 om 10:34 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Frans Huissen vertrekt na acht jaar als directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland. Hij gaat een rol vervullen in de Groningse gemeente Het Hogeland. Daar gaat hij de dorpsgemeenschappen ondersteunen bij maatschappelijke, culturele en sociaal-economische projecten. Zijn opvolger heet Eerde de Swart.

Eerde heeft het stokje reeds overgenomen sinds 1 oktober. Hij heeft ervaring in het metier omdat hij onder meer directeur is geweest van de vrijwilligerscentrale Alkmaar.

Frans Huissen vertrekt op vrijdag 15 oktober. Die dag zal een vraaggesprek plaatsvinden dat Frénk van der Linden houdt met Frans Huissen. De beide heren kennende zal dit een onderhoudend gesprek worden. Het gesprek wordt op het Facebookkanaal van Amstelveenvoorelkaar gezet. 

Het interview dat van Frénk van der Linden houdt met Frans Huissen is openbaar. Belangstellenden zijn vanaf 16.00 uur welkom in Nest aan Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen. Graag vooraf aanmelden via mspiekerman@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl

Eerde de Swart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie