Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Pixabay

Mantelzorgcafé in Amstelveen in teken van depressie

9 januari 2022 om 09:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Mantelzorg en Meer houdt op maandagavond 24 januari een mantelzorgcafé dat in teken staat van het thema ‘depressie’. Indien mogelijk vindt de bijeenkomst plaats in De Meent aan Orion 3 in Amstelveen. Als de coronamaatregelen het niet toelaten, is de bijeenkomst online te volge via Zoom. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 18 januari.

Tijdens het mantelzorgcafé geven mantelzorgconsulenten Jessica van ’t Slot en Caroline Selles een presentatie over depressie. Vervolgens komt een ervaringsdeskundige op dit gebied aan het woord. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het Mantelzorgcafé is bestemd voor mantelzorgers uit Amstelveen en andere gemeenten in de regio Amstelland en Meerlanden. Het biedt een plek voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. 

De bijeenkomst met het thema depressie vindt op maandagavond 24 januari plaats van 19.30 tot 21.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of vragen stellen via info@mantelzorgenmeer.nlof via 020-512.7250. Aanmelden dient te gebeuren vóór 18 januari. Als de bijeenkomst in De Meent kan doorgaan, is het aantal plaatsen beperkt vanwege de coronarichtlijnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie