De schaatsbaan tijdens de vorige editie in 2019.
De schaatsbaan tijdens de vorige editie in 2019. Naomi Heidinga

Schaatsbaan keert in kerstperiode terug op Stadsplein Amstelveen

29 oktober 2021 om 11:30 Recreatie

AMSTELVEEN De schaatsbaan keert in de kerstperiode terug in Stadshart Amstelveen. Vorig jaar ging de komst van de schaatsbaan niet door vanwege de coronamaatregelen. Nu heeft de organisatie van de Winter Village samen met de gemeente besloten om de ijsbaan te openen in de periode van 4 december tot en met 9 januari. Met in het achterhoofd wetende dat de maatregelen nog kunnen veranderen denkt de organisatie een mooi evenement neer te kunnen zetten.

De schaatsbaan is 450 vierkante meter groot. Dit jaar lig de focus vooral op meer sportieve schaatsactiviteiten. Zo probeert de organisatie meer ruimte te creëren voor schoolschaatsen en schaatslessen. Rond de ijsbaan komt een buitenbar waar bezoekers terecht kunnen voor diverse drankjes en iets voor de kleine honger. 

Veiligheid en plezier staan voorop bij het Winter Village. Daarom volgt de organisatie de regels van de overheid met betrekking tot evenementen. Via de website van Winter Village Amstelveen woren bealngstellenden op de hoogte gehouden van de geldende maatregelen in de periode van de ijsbaan.

Mensen die als vrijwilliger willen helpen bij diverse werkzaamheden rond de ijsbaan, kunnen zich aanmelden bij de organisatie. Ze voor meer iinformatie: wintervillageamstelveen.nl/vrijwilligers/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie