De speciale fietskar
De speciale fietskar Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus

Verkoop van Urbanus Chocolade van start gegaan

2 mei 2019 om 15:48 lokaal

BOVENKERK Vrijwilligers hebben op 29 april duizenden St. Urbanus Chocoladerepen ingepakt in een verpakking die speciaal is gemaakt voor deze repen. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor wederopbouw van de kerk die op 15 september door brand werd verwoest. De verkoop van de repen in de smaken melk, puur en wit is op 1 mei van start gegaan.

De repen zijn verkrijgbaar in pastorie van de kerk aan de Noorddammerlaan, het Noorddamcentrum, café-restaurant Silversant, verfwinkel Regelink, kringloopwinkel De Boemerang, autoherstelbedrijf Pijnaker, Loogman Tanken en Wassen Aalsmeer, boekhandel Venstra, AH Westwijk en Museum Jan van der Togt. Vanaf 3 mei zijn de repen ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Bovenkerk. Zodra er nieuwe verkooppunten bijkomen wordt dat gemeld via www.helponsuitdebrand.com.

Verder rijdt de komende tijd de speciale St. Urbanus Chocolade fietskar rond in Amstelveen om repen te verkopen. De fietskar komt ook langs om bestellingen te bezorgen, 06-2788.6966 of per e-mail naar chocolade@helponsuitdebrand.com.                                      

De repen van Martinez Chocolade zijn verkrijgbaar voor 5 euro per stuk. Door sponsoring levert elke reep meer dan 3 euro voor het herstel van de kerk op. De actie is mede mogelijk gemaakt door Martinez Amstelveen, Pré Printshop Almere, Reijnenmedia Amstelveen, Joram Hibbel Graphic Design, de Boemerang en Atelier Theo van den Helder.

De Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus willen de opbrengst gebruiken om bij de wederopbouw van de kerk verbeteringen aan het gebouw aan te brengen op gebied van isolatie, duurzaam energiegebruik, toegankelijkheid voor gehandicapten, akoestiek en de verlichting van de kerk. Meer informatie hierover is te vinden op helponsuitdebrand.com.

De verkoop van de St. Urbanus Chocoladerepen wordt op zaterdag 25 mei extra luister bijgezet tijdens de 24 uur van Amstelveen. Om 11.30 uur vindt dan bij de kerk de feestelijke opening van de St. Urbanus Chocolade fontein plaats met de burgemeester. Liefhebbers kunnen op deze dag aardbeien dopen in de chocoladefontein.

Vrijwilligers bezig met het inpakken van de repen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie