Afbeelding
Eline Reitsma

gratis workshop “Je kind weer lekker in z’n vel”

25 maart 2024 om 16:55 Lokaal Deel je nieuws

Heeft jouw gevoelige kind last van emotionele buien? Van drukte of prikkels? Niet goed in slaap kunnen vallen? Last van onverklaarbare buikpijn?  Vraag je je wel eens af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen met gevoeligheid? Of wil je gewoon meer rust en harmonie in huis? 

Je bent niet alleen. We kennen allemaal de bekende ‘rust, reinheid en regelmaat’ maar voor gevoelige kinderen is dat niet altijd genoeg. Bovendien is er gewoon niet altijd rust en regelmaat in het dagelijks leven. Er is school, werkende ouders, overal prikkels en geluiden, broertjes en zusjes, een veeleisende wereld. Dus hoe kun je je gevoelige kind daarbij helpen? 

Als jouw gevoelige kind soms ook tegen uitdagingen aanloopt dan herken je dit misschien: 

- Het is als ouder super lastig om te zien dat je kind het moeilijk heeft of niet lekker in z’n vel zit. 

- De emotionele buien kunnen een behoorlijk beroep doen op je geduld. 

- je maakt je zorgen en zo dan kom je zelf ook niet meer aan je rust toe. 

Je probeert je kind op allerlei manieren te helpen, maar soms helpt het nauwelijks. 

Op woensdagochtend 3 april geef ik in mijn praktijk in Uithoorn een workshop waarin ik laat zien hoe het komt dat je kind uit balans is en wat je er zelf aan kunt doen. Ik geef je een aantal oefeningen mee naar huis die je samen met je kind kunt doen om hem of haar weer sterker in z’n vel te krijgen en de wereld beter aan te kunnen. 

Ik hoop je daar te zien. Schrijf je snel! Omdat ik het belangrijk vind om jou verhaal te horen en de workshop voor jou waardevol te maken heb ik maar plek voor 6 mensen. Wacht niet te lang, want vol = vol. Inschrijven kan via de website: www.linda-barens.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie