Afbeelding
Aangeleverd

Opening Kringloopwinkel De Boem zonder burgemeester

12 mei 2022 om 15:15 Activiteiten

AMSTELVEEN Vanwege het overlijden en de uitvaart van wethouder Rob Ellermeijer heeft burgemeester Tjapko Poppens namens de gemeente besloten om geen onderdeel te zijn van de openingsceremonie van De Boem Kringloopwinkel. 

De nieuwe kringloopwinkel De Boem aan Ziederij 6, wordt vrijdag 13 mei officieel geopend. Het nieuwe filiaal is in de herfst van 2021 al verhuisd van Maalderij 8 naar de Ziederij 6. De nieuwe locatie is al geruime tijd open maar was nog niet officieel geopend. Dat zal vrijdag 13 mei gebeuren. Rond de opening zijn allerlei festiviteiten gepland waaronder de opening door de burgemeester. De Boem respecteert de keuze van de burgemeester om hierbij niet aanwezig te zijn en wenst de familie en naasten van Rob Ellermeijer veel sterkte.

De opening van het nieuwe Boem filiaal gaat, op gepaste wijze, gewoon door.

PROGRAMMA  Vanaf 13.00 uur Broke Ass Millionaires ‘skere klere’ styling met photobooth en fotograaf; vanaf 14.30 uur zijn er hapjes en drankjes en om 15.00 uur volgt de opening.

De Boem Kringloopwinkel bedankt alle inwoners van Amstelveen en omgeving voor de donaties van goederen en aankopen die het succes van de Boem mogelijk maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie