Jenna Telles, Lexi Muggleton en Isabel van den Berg.
Jenna Telles, Lexi Muggleton en Isabel van den Berg. AmstelveenSport

Genomineerden Sporttalenten van het Jaar 2022 bekendgemaakt

17 januari 2023 om 11:13 Sport

AMSTELVEEN AmstelveenSport heeft met trots de genomineerden voor Talent van het Jaar 2022 voor het Amstelveen Sportgala bekendgemaakt. Uit de vele inzendingen zijn drie sporters gekozen. Dit zijn Lexi Muggleton (rugby), Jenna Telles (karate) en Isabel van den Berg (atletiek).

Lexi Muggleton speelt rugby bij de Amstelveense Rugby Club in de jongens competitie op het hoogste niveau. Zij zit net als Jenna op het Hermann Wesselink College. Jenna Telles weet zowel nationaal als internationaal podiumplaatsen te behalen in karate. Isabel van den Berg gaat naar het Amstelveen College, als sport doet zij atletiek en heeft ze al vele Nederlandse sprint titels behaald.

Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 10 februari 2022 wordt bekendgemaakt wie van deze drie sporters zich Amstelveens Talent van het Jaar 2022 mag noemen.

Het Sportgala vindt na een afwezigheid van twee jaar weer plaats. Dit jaar worden de kampioenen van drie jaren gehuldigd: 2020, 2021 en 2022. Uit de kampioenen van 2022 wordt de Sporter van het Jaar gekozen. Verder worden de vereniging, de vrijwilliger en de coach van het jaar gehuldigd. Voor meer info: amstelveensport.nl/sportgala/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie